26.03 kell 18.000-20.00

🌿Tule osale praktilises töötoas “IDANDAMISE MEISTRIKLASS”, kus õpid, kuidas köögikapil kasvatada endale ja oma perele 2-6 päevaga planeedi kõige väärtuslikum supertoit!

🐦Kevad on käes ja kehad küsivad talveunest ärkamiseks terviseturgust. Idandamisega tagad oma toidulauale toitainekvaliteedi, hoiad oluliselt kokku raha ning suurendad võimalust olla värske toidu suhtes rohkem poest sõltumatum.

Teadsid, et erinevalt hooajalise aiapidamisega on idandada võimalik AASTARINGSELT! Saak valmib sealjuures ÜLIKIIRELT ja pealegi KAHJURIVABALT 😉.

Idandamise edukaks õnnestumiseks saad töötoast kaasa kõik vajalikud teadmised ja kasulikud nipid:
🌱 miks kasvatada idandeid, nende kasutegurid
🌱 kuidas valida idandamiseks sobivad seemneid, millised selleks sobivad ja millised mitte
🌱 mis vahe on idanditel ja tõusmetel (mikrovõrsed)
🌱 milliste erinevate viisidega on võimalik idandeid kasvatada
🌱 kuidas täpselt käib purgimeetod ja idandamine 3-korruselistes majakestes
🌱 9 erineva seemne idanemisprotsessid, sh praktilised tegevused alates seemnete likku panemisest kuni kestade eemalduspesuni
🌱 kuidas ära tunda idandite parim küpsusaste?
🌱 tüüpilised vead idandamisel ja ohukohad
🌱 idandite kasutamisvõimalused

Kohapeal on võimalus maitsta rikkalikku valikut erinevatest idanditest oma lemmikute leidmiseks.

🥢 Töötoas õpid ka valmistama idanditega täidetud norirulle! Norirullid pakuvad ideaalset viisi, kuidas elujõudu täis salat kompktselt kõhtu pista.

⭐️ Iga osaleja saab boonusena kaasa minikomplekti 3 erineva seemnesordiga, et kodus idandamisega kohe ka algus teha.

See töötuba sobib hästi idandamise teekonda alustajale kui ka neile, kes soovivad oma senised idandamisoskused viia täiesti uuele tasemele.

🙋‍♀️ Töötuba viib läbi idandamise promootor ja entusiast EGLE RONK, kes on koduse idandamisega tegelenud juba üle kümne aasta, millest viimased kolm aastat on aktiivselt õpetanud, nõustanud ja juhendanud idandamise huvilisi. Ta on sotsiaalmeedias käivitanud privaatse supertoidu kasvatmise toetusgrupi, millel oma menukuses on täna enam kui tuhat jälgijat. Eglelt saab ka personaalset nõustamisteenust alates sobivast seemnevalikust, kuulikindlatest idandamisnippidest kuni erinevate tarvikuteni. Iga töötoas osaleja saab võimaluse grupiga liituda.

Osaluspanus 39€

Koha tagab eelregistreerimine: rita.ukkivi@gmail.com

11.02 kell 18.00-20.30

Oled oodatud gongiõhtule, millega pühitseme ja tähistame Rohelise Puu-Draakoni aasta algust.
Gongiõhtu toimub Tammiku stuudios, võimsate tammede ümbritsetud hoituses.
Keskendume energiatele, mis meid uuel aastal kõige enam toetavad, väestavad ja juhivad ning loome ühenduse draakoni energiaga ja iseenda sisemise draakoniga. Avame ennast vaimsest maailmast tulevale juhatusele, et luua endale edukas, õnnelik uus aasta, mis on kooskõlas hingeteega.
Draakon on müütiline olend, teda iseloomustavad suur jõud, tarkus ja üllameelsus. Draakon on müütiline loom, kellel on tohutu jõud ja vapustav tarkus ning südantsoojendav üllameelsus.
Traditsiooniliselt on Draakon seotud aga külluse ja jõukusega. Astroloogid ütlevad, et Draakon on õnne ja edu sümbol, mis kannab heaolu ja rahulolu.
Hiina astroloogia järgi muudab Draakon meid julgeteks ja ettevõtlikeks, aidates meil oma plaane ja eesmärke ellu viia.
Puu element aga aitab meil säilitada rahu ka kõige stressirohkemates olukordades. Puu on seotud rahu, empaatia ja headusega.
Kokkuvõttes on 2024. aasta rahulik ja stabiilne aasta, kus on võimalus oma eesmärkide saavutamiseks ja uute alguste tegemiseks. Roheline värv ja Roheline Puudraakon sümboliseerivad rahu, tasakaalu, jõudu, õnne ja armastust ning seetõttu on see aasta hea aeg oma elu erinevate aspektide parandamiseks, oma elu tasakaalustamiseks ja täiustamiseks. Seega on 2024. aasta hea aeg oma vaimse tervise ja heaolu eest hoolitsemiseks.

GONG on inimese üks võimsamaid ja vanimaid transformatsiooni- ja tervendusinstrumente, mis iidsetest aegadest kasutatud ühenduse saamiseks maailma terviklikkusega. Gong on püha pillina olnud kasutuses rituaalide, tseremooniate, palvete ja meditatsioonide jaoks alates pronksiajast.

Gongitseremoonial teeme taotlused uueks aastaks, et kutsuda oma ellu õitsengut kõikidesse valdkondadesse. Et tseremooniat veel võimsamaks teha, võiksid riietuda rohelistesse või puidutooni rõivastesse. 2024. aasta värvideks on ka kuldne ja punane. Niisiis Draakonile meeldib kui riietud külluslikku punasesse või kuldsesse ning kannad kuldehteid. Võid võtta kaasa ka enda valitud kristalli, mis sümboliseerib sinu jaoks küllust, edu ja jõukust, on rohelist tooni või on valitud sisetundest lähtuvalt. Võta kaasa ka rohelist värvi küünal ja küünlaalus.
Gongitseremoonia viib läbi gongimeister ja heliterapeut Tiina Karjatse
TOIMUMISE KOHT: Tammiku stuudio, Tammiku 7, Rakvere
TOIMUMISE AEG: 11. veebruar kell 18.00 – 20.30. Uksed avatakse kell 17.45.
REGISTREERUMINE: sõnumi või meili teel tiinakarjatse@hotmail.com, sest osalejate arv on piiratud.
OSALEMISTASU: 25 €
Kohapeal on olemas joogamatid, tatrapadjad ja pehmed pleedid.
Kaasa võta avatud meel ja soe süda.
Oled südamest oodatud 💛

19.04-21.04

Asukoht: Imeilus koht nimega Oanduaia, Lahemaa rahvuspargis

Aprillis on õhus juba kevade hõngu ja päike teeb põsele sooja pai. Hea aeg anda oma kehale ja meeltele üks värske amps! Ja seda see laager sulle pakubki

Mis on kavas:
Jooga. Teeme nii lühikest keha äratamise seeriat hommikul kui ka pikemat harjutuste seeriat päeval, mis toetab maksa ja keha kevadist ärkamist. Meditatsioone, mis teevad meeled erksamaks ja mõtted kergemaks. Soovi korral saad harjutuste ja meditatsioonide koopiad koju kaasa, et kodus sellega jätkata.

Loodusretked. Oanduaia asub kaunis Lahemaa looduspargis. Lähme õhtuseid metsa- ja linnuhääli kuulama ning linde tutvustab meile kogenud loodusgiid Peeter Hussar. Lisaks avastame lähiümbruse kevadisi matkaradu.

Arutelu. Kuidas igapäevaselt tänutunnet praktiseerida ja mis muutuse see ellu toob.

Saunamõnu. Oanduaia perenaine kütab meile puuküttega sauna soojaks ja teeb kevadise saunarituaali, et kõik kondid mõnusalt lõdvestada ja keha puhastada.
Võimalus teha tiigis karastav sulps.

Nahale luksust. Teeme tõeliselt toitva kehakreemi, mis sobib imehästi kevadel kuiva nahka niisutama. Sisaldab ainult looduslikke koostisosi ja igaüks saab seda täiendada endale meeldiva aroomiõliga. Ja saad kohe peale sauna oma keha peal proovida ja kingituseks kreemipurgi kaasa.

Kõhule pai. Naudime perenaise valmistatud maitsvat taimetoitu. Valmistame ka ise koos tervislikku toitu, et saaksid täiendada oma kevadist menüüd. Räägime juurde, mida on hea kevadel toidulauale lisada ja kuidas kodus ise värskeid krõmpsuvaid idusid idandada.

Niisama olemine ja õhtujutud. Ilus ja hubane koht. Elav tuli kaminas ja õhtused jagamised. Metsavaikus ja konnade kevadkontsert tiigi ääres.

Laagris on 10 kohta.

Laager algab 19.04 kell 16-17.30 kogunemisega ja lõpeb 21.04 lõunaga kell 13 paiku

Tänupanus: 220.- tasudes ettemaksu 50.- kuni 31.03 ja võid tasumiseks kasutada ka stebby eratunni maksumust. Peale 31.03 laagri tasu 235.-. Hinna sees kogu kava, kõik maitsvad söögid (6 söögikorda) ja hubane ööbimine 2 ööd.

Asukoht: Oanduaia, Vihula vald https://www.facebook.com/Oanduaia
Info ja registreerimine: rita.ukkivi@gmail.com või 5058118

29.03 kell 18.00-20.00

DIIVAD TULEVAD KOKKU RAKVERES !!!
KOHTADE ARV PIIRATUD.

Päeval võimalus broneerida ka ERASEANSI AEG. Vaata võimalusi registreerumise vormilt
REGISTREERU SIIT: https://forms.gle/snFJY1dyyYU9uVRp7

Üks kõige rohkem minu poolt energiat saanud teema 2023 on naine ja mees. Ja just see Ürgne, püha kuninglik naine ja mees.
Sel õhtul saavad kokku AINULT NAISED “LADIES LOUNGE’S” , kus räägime naiste asju ja väestame teineteist, muudame uskumusi ja kasvatame tiibu, lükkame üheteise kroone püsti ja lükkame selgasid sirgeks, paneme selga kleidi ja lõdvestume
KEHASTUME TÕELISSE, PUHTASSE, EHEDUSSE.
DIVINE DIVA

Kohtume, Naine Sinuga 29.märtsil (Suur reede)
Osalustasu 15€
Lihtsalt tule kohale ♥

Viib läbi: Kaidi Karilaid

KES ON KAIDI KARILAID?
Kuula Kaidist intervjuud Carmen Pritsoniga https://www.youtube.com/watch?v=81h6XJRdyiY
Olen muutnud, vahendanud teadlikkust, õpetanud ja mentordanud viimase 12 aasta jooksul üle 2000 inimese. Minu supervõimeks on takistuste nägemine, mis ei lase sul oma elu voolama saada, ja võime neid su elust eemaldada, kui sina valid ja lubad. Võime julgustada Sind nägema isennast sügavamalt ja selgemalt ja seejärel valima iseennast ja oma autentsust kehastada.
Kaidit on nimetatud, Teadvustreeneriks, Alateadvuse häkkeriks, Muutuse alkeemikuks, Kaidi Guidens- teejuhiks, Vägede kokku ja maaletoojaks, Divine Diivaks, Kehastumise võluriks, Energia muutmise meistriks, hinge ämmaemandaks ja õnnekoolitajaks .
KAIDI MEEDIAS https://kaidikarilaid.com/kaidi-meedias

16.02 kell 19.00

See õhtu on pühendatud “iseendaga sõbraks” teemale. Kolm terapeuti jagavad holistilise regressiooniteraapia olemusest. Räägime lähemalt võimalustest, mida holistiline lähenemine võib sulle pakkuda ja kuidas enda kehaga paremat ühendust luua. Jagame lihtsaid praktikaid, kuidas heaolu ja rahutunnet saavutada ning enesearmastust suurendada.
Peale vestlust viib Kali Kai Meius läbi gongirännaku, mis on samuti inspireeritud saamaks iseendaga paremaks sõbraks, et äratada meis kõigis suuremat enesekaastunnet, eneseusaldust ja enesearmastust.

Gongid on iidsed ja kosmilised, nende helid viivad sind ühendusse oma südametarkusega.
Gongidest helisev vibratsioon mõjub kehale helimassaažina, mis ulatub rakutasandini ning toimib keha puhastavalt ja energiaid elustavalt.

Peale rännakut pakume taimeteed ja suupistet.

Tasakaalupanus 10€.

Osaluse registreerimine: holistilinemaailm@gmail.com

27.01 kell 14.00-15.30

Kas oled mõelnud, et tahaksid ise teha endale kosmeetika tooteid, mis teevad näole pai? Nüüd on sul selleks võimalus!
Looduskosmeetika töötuba, kus valmistame ravimtaimedest loodusliku seerumi. Ainulaadse toote autoriks saad olla sina ise, valides endale meelepärased koostisosad ning seda kõike looduskosmeetiku käe all!

Saad teadmisi kosmeetika valmistamisest ning naha tervisest üleüldiselt. Arutame, mis on naturaalse naha funktsioon ning iseärasused, et neid ei aetaks segamini naha kõrvalekalletega. Räägime nahahoolduse nippidest ning veedame mõnusalt üheskoos aega.

Töötoast lahkud mitte ainult enda valmistatud maagilise seerumiga, aga ka uute tutvuste ning teadmistega nahahoolduse osas.
Juhendajaks Tallinnas @Murueit ja tütred nime all tegutsev looduskosmeetik Eva, kes on enda valmistatud toodetega protseduure pakkunud aastast 2019 ning nüüdseks on valmis oma kogemusi jagama ka teiste huvilistega.

Kohtume 27. jaanuaril kell 14:00 Rakveres, Tammiku stuudios ja registreerimiseks võta palun ühendust: rita.ukkivi@gmail.com. Kohtade arv on piiratud.

Töötoa osalustasu 22.- sisaldab kõiki tooraineid ning Tammiku stuudio perenaise pakutud taimeteed.

19.01 kell 19.00-21.00

On aeg pühitseda uusi energiaid ja algusi meie eludes, tunnistada oma jõudu ja väge ning uue aasta uues voos olla avatud uutele ideedele, inimestele ja asjadele, mis loovad meie jaoks avara pinnase rõõmude tekkimiseks. Kui avaneme uuele, siis usaldame elu ja usume iseendasse ja teistesse. Anname endale võimaluse uskuda, et tulevik kannab endas rõõmu ja lubame endal tõesti olla õnnelik. Selliselt enda avamine tähendab, et avad ka oma südame ning sõlmid rahu minevikusündmustega. Lõdvestuda hetke, võtta end omaks kogu täiega ning lubada endal olla tõeliselt vaba.. olla lihtsalt mina ise ning mähkida end iseendana ja kogu oma elukogemusega kaastunde ja armastuse sisse. Nii saame lahti lasta klammerdumisest mugava ja tuttava külge, vabaneda jäikadest harjumustest ja mõtteviisidest ning teeme ruumi uuele.
Oled oodatud gongiõhtule Rakverre, Tammiku stuudiosse, mille pühendame seekord avanemisele kõigele uuele ning mida soovime uuel aastal oma ellu kutsuda ja vastu võtta. Häälestame end eluviisile, mis loob meie ellu positiivseid muutusi. Embame end õrnalt ja armastavalt jumalikus voos.

Gong on iidne instrument, püha pill, mida on iidsetest aegadest kasutatud ühenduse saamiseks maailma terviklikkusega. Gongiteraapia on võimas alateadvuse puhastamise tööriist. Gongiheli loob sügava lõdvestusstaadiumi ning stimuleerib kogu keha näärmesüsteemi. Erinevate tunnete vallandudes keha puhastub negatiivsetest energiatest ja kuhjunud pingetest ning vabaneb hirmudest, aidates nii meil vabaneda stressist, luues harmooniat ja usku enesesse.

Uksed avatakse kell 18.45

Osalustasu: 20 eur. Koha broneerimiseks registreeru sõnumi teel või meili teel tiinakarjatse@hotmail.com

Matid, pleedid ja padjad on kohapeal olemas. Kaasa võta avatud meel ja soe süda ♥

Oled südamest oodatud.

07.01 kell 12.00-14.30

2024. AASTA TEADLIK LOOMINE. MISSUGUNE ON SINU 2024. AASTA VÄEKRISTALL.

Osaluspanus sularahas tasudes 25 EUR. Ülekandega 30 EUR.

On saanud toredaks traditsiooniks aasta alguses pühitseda saabunud uut aastat aasta loomise temaatikaga ja hingamisprotsessiga. Ka sellel kohtumisel joondame oma soovid alanud aastaks, andes hoogu aastale ja soovide täitumisele hingamisprotsessis. Loome teadlikult endale uue ja vägeva aasta. Missugust 2024. aastat soovid endale, mis on oluliseim selles, kuidas tahad end tunda, mida saavutada? Avame hingamisprotsessis end loovale energiale, uutele võimalustele ning oma soovidele ja unistuste täitumisele. Avame end hingetasandi tarkusele. Sellel korral valime endale ka 2024. aasta kristalli, mis toetab ja väestab sind, sinu soove ning ettevõtmisi kogu aasta vältel.

Palun võta kaasa kirjutusvahend ja soovi korral märkmik.

Hingamisseanss toimub väikeses grupis. Kohapeal on vajalikud asjad hingamisprotsessiks olemas. Riietu mugavalt. Võta kaasa pudel vett.

Kindlasti vajalik eelnev registreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331. Tasumine sularahas kohapeal.

Onlines osalemisel on tasumine enne sündmuse algust ülekandega OÜ Tasakaalukeskuse arveldusarvele EE312200221058137995.

Mida on hea hingamistööst teada?
Vabastav hingamine on väga lõdvestav ja vabastav kehateraapia meetod, mis sobib kõigile vanusegruppidele.
Hingamisõhtust on oodatud osa võtma nii kogenud hingajad kui ka need, kes soovivad esmakordselt vabastava hingamise kogemust saada.
Grupis koos hingates luuakse võimas energia. Hingamisprotsessis hakkab inimese teadvus tegelema just temale oluliste teemadega. Sügav lõdvestumine aitab tervendada peamisi tasakaalutusi kehas, meeles ja vaimus. Vabastav hingamine annab uusi kogemusi nii vaimselt kui ka füüsiliselt.
Kõik on oodatud osalema!

Vabastav hingamine väga kogemuslik praktika nii vaimselt kui füüsiliselt, mis:
•loob parema enesetunde
•aitab vabaneda stressist
•annab rohkem energiat
•aitab sügavalt lõõgastuda
•pakub parema tervise
•aitab luua rõõmsama meele
•toob mõtetesse selgust
•aitab leida emotsionaalse tasakaalu
• aitab kogeda meelerahu ning armastusetunnet
•toetab spirituaalsuse kasvu

Rohkem hingamisteraapia kohta saate lugeda www.tasakaalukeskus.ee