24.05 kell 19.00-21.00

On üks hääl, mis ootab väga kõnelemist ja see on sinu südamehääl. Millal võtsid enda jaoks viimati aega, et kuulatada vaikust, enda sisemist muusikat? Mismoodi heliseb Sinu süda?
Kutsun Sind meditatiivsele helirännakule õrnade, helgete, kuid võimsate helidega, mis aitavad vabaneda su kehal pingetest ning avardada teadvuseseisundeid. Lubame avaneda südame väravatel ning toetame südant helimassaažiga.

Õhtu jooksul kõlavad Sulle planetaarsete gongide Sedna, Chironi, Veenuse, Kuu ja Päikese maagilised helid, mis toovad kogu sinu olemisse tervendust ja sisemist rahu. Kõlavad ka muud harmoonilise kõlaga pillid nagu kristallhelikausid, 4 elemendi koshi tuulekellad, šamaanikõristi, šamaanitrumm, ookeanitrumm, vihmapill, RAV trumm, haldjapill, kalimbad ning laul.

Helimassaažiks on kasutuses tiibeti helikausid.
Gong on holistiline heliinstrument, mis ühendab teadvuse, alateadvuse ja kõrgema teadvuse tasandid. Gongi võimsad ja tervendavad helivibratsioonid aitavad meie kehal ja vaimul paremini lõdvestuda. Lõdvestumine võimaldab aga energial kehas vabalt voolama hakata, vabanevad energiablokeeringud ning keha saab asuda end ise tervendama. Gongiheli loob resonantsi kogu inimkehas, tasakaalustades ja puhastades inimorganismi raku tasandil, rahustades samal ajal tundeid ja mõtteid. Heliseansi ajal saab ühendust rahu allikaga enda sees. Tulemuseks on sisemine rahu, loovuse suurenemine ja keha meeldiv lõdvestumine.
Helimassaaž on väga tõhus praktika kroonilise väsimuse, stressi, unetuse, lihas – ja peavalu, luuvigastuste, paljude teiste haiguste ja traumade puhul. Selles protsessis käivitub enesetervendus, mis turgutab füüsilise keha funktsioone ning toob emotsionaalset tasakaalu. Lisaks kõigele on võimalus tunda helivibratsioone oma kehas, mis annab võrreldamatu kogemuse. Helimassaaži võimalikud toimed on meeleselgus, sügav lõdvestus, väsimuse ja stressi kadumine, kerge ja puhastunud olek. Füsioloogiliste protsesside – vereringe ja hingamise normaliseerimine, energeetilise keha harmoniseerimine, tervislik ja sügav uni.

Toimumise koht: Tammiku stuudio, Tammiku 7, Rakvere

Toimumise aeg: 24. mai 2024 kell 19.00-21.00, uksed avatakse kell 18.45

Osalustasu: 25 eur. Koha broneerimiseks registreeru sõnumi teel või meili teel tiinakarjatse@hotmail.com

Matid, pleedid ja padjad on kohapeal olemas. Kaasa võta avatud meel ja soe süda ♥

Oled südamest oodatud

05.05 kell 12.00

Vaata lähemalt Facebook-is https://www.facebook.com/events/360270453112268

15, 22 ja 29 mai kell 18.30-20.00

Mediteerimine toetab vaimset tervist ja hoiab pea selge. Tähelepanu suunamine ja hoidmine läbi meditatsiooni on väärtuslik oskus, mis võib meid toetada oma eesmärkide saavutamisel ja igapäevaste pingete vähendamisel.
Kuidas sellega alustada… Kui oled mõelnud, et tahaks proovida, aga ei oska kuskilt peale hakata või on puudu väiksest inspiratsiooni sädemest. Oled küll lugenud selle kohta, aga tundub kuidagi keeruline, et omapäi alustada.

Siis tule lühikursusele, kus saad praktilised nipid ja teadmised:
* mis on meditatsioon
* mis kasu on mediteerimisest
* mis lihtsalt öeldes tähendab teadlik hingamine
* kuidas alustada, mis selleks vaja on
* kuidas tähelepanu hoida ja keskenduda
* kui tihti võiks mediteerida
* kuidas kujundada sellest harjumus ja hoida motivatsiooni
* millised praktilised nipid aitavad mediteerida
* millised meditatsioonid sobivad alustamiseks
* ootused ja eelarvamused

Tegelikult tuleb mediteerimine teha endale võimalikult lihtsaks, et oleks motivatsiooni sellega alustada ja jätkata. Paras, et saada sellega hakkama.
Ja koos on alati lihtsam alustada – saad küsida ja jagada.
Iga kord teeme lõpus ka juhendatud lõdvestuse tuulekellaga, et märgata, kas on jäänud kuhugile keha piirkonda pingeid ja neid siis teadlikult vabastada.
Kas tahad proovida? Siis tule sellele kursusele, et teha algust.

Me saame kokku kolm korda kolmapäeviti 15.05, 22.05 ja 29.05 kell 18.30-20.00.

Juhendab Rita Ukkivi

Kursuse tasu kokku 45.- ja võimalus tasuda ka Stebby kaudu.

Info ja registreerimine rita.ukkivi@gmail.com

08.05 kell 18.00

Päeval võimalus broneerida ka ERASEANSI AEG. Vaata võimalusi registreerumise vormilt

REGISTREERU SIIT: https://forms.gle/snFJY1dyyYU9uVRp7

Üks kõige rohkem minu poolt energiat saanud teema 2023 on naine ja mees.
Ja just see Ürgne, püha kuninglik naine ja mees.

Sel õhtul saavad kokku AINULT NAISED “LADIES LOUNGE’S”, kus räägime naiste asju ja väestame teineteist, muudame uskumusi ja kasvatame tiibu, lükkame üheteise kroone püsti ja lükkame selgasid sirgeks, paneme selga kleidi ja lõdvestume.

KEHASTUME TÕELISSE, PUHTASSE, EHEDUSSE.
DIVINE DIVA.

Kohtume, Naine Sinuga 8.MAIL.

Osalustasu 15€
Lihtsalt tule kohale ♥
Kell 18.00-20.00
Tammiku Stuudios, Tammiku 7. Rakvere

Viib läbi: Kaidi Karilaid
……………………………………………
KES ON KAIDI KARILAID?
Kuula Kaidist intervjuud Carmen Pritsoniga.
Olen muutnud, vahendanud teadlikkust, õpetanud ja mentordanud viimase 12 aasta jooksul üle 2000 inimese. Minu supervõimeks on takistuste nägemine, mis ei lase sul oma elu voolama saada, ja võime neid su elust eemaldada, kui sina valid ja lubad. Võime julgustada Sind nägema isennast sügavamalt ja selgemalt ja seejärel valima iseennast ja oma autentsust kehastada.
Kaidit on nimetatud, Teadvustreeneriks, Alateadvuse häkkeriks, Muutuse alkeemikuks, Kaidi Guidens- teejuhiks, Vägede kokku ja maaletoojaks, Divine Diivaks, Kehastumise võluriks, Energia muutmise meistriks, hinge ämmaemandaks ja õnnekoolitajaks.

Yumeiho teraapia

March 29, 2024

Yumeiho ™ on jaapani manuaalteraapia tehnika ( tõlkes „elujõu tugevdamise meetod“ ). Selle looja on veendunud, et pea kõik haigused ja hädad saavad alguse meie keharaskuse valest jaotumisest vasaku ja parema jala vahel. See on seotud vaagna kaldega, kas siis ühele või teisele poole.
Yumeiho ™ tehnika on kombinatsioon manuaalterapeudilistest võtest koos pehmekoe süvamassaažiga. Enamus manuaalteraapiaid tegeleb ainult lülisamba korrektsiooniga, klassikaline massaaž ainult pehmekoe mõjutamisega. Yumeiho ™ teraapia seansi ajal tehakse enam kui 10 erineva piirkonna liigeste korrektsiooni, lisaks pehmekoe süvamassaaž.
Teraapia looja väidab, et vale vaagna ja lülisamba asend ongi enamuse haiguste algpõhjuseks. Tänapäeva meditsiin ravib ainult neid nö avaldunud sümptomeid, vastupidiselt teraapiale, mis tegeleb algpõhjuse kõrvaldamisega. On olnud juhus, kus patsient lisaks peamisele probleemile vabanes enam kui 60-st kõrvalvaevusest.
Lisaks erinevatele kaela, selja, põlve ja puusavaludele, on teraapia suuresti aidanud: migreeni, pearingluse, kroonilise väsimuse, ainevahetushäirete, potentsi häirete, viljatuse, diabeedi, südame, kopsu ja seedesüsteemi hädadest vabanemisel. Riietus tsärk, pikad õhukesed dressid või retuusid, sokid. naistel pikemad juuksed kummiga kinni panna.

Teraapiat viib läbi Indrek Palm. Teraapia kestab 1 tund ja maksumus 60 eur seanss.

Vastuvõtt ainult eelregistreerimise alusel : tel. 5036246 Indrek Palm või indrek@tasakaalukeskus.ee.

26.03 kell 18.000-20.00

🌿Tule osale praktilises töötoas “IDANDAMISE MEISTRIKLASS”, kus õpid, kuidas köögikapil kasvatada endale ja oma perele 2-6 päevaga planeedi kõige väärtuslikum supertoit!

🐦Kevad on käes ja kehad küsivad talveunest ärkamiseks terviseturgust. Idandamisega tagad oma toidulauale toitainekvaliteedi, hoiad oluliselt kokku raha ning suurendad võimalust olla värske toidu suhtes rohkem poest sõltumatum.

Teadsid, et erinevalt hooajalise aiapidamisega on idandada võimalik AASTARINGSELT! Saak valmib sealjuures ÜLIKIIRELT ja pealegi KAHJURIVABALT 😉.

Idandamise edukaks õnnestumiseks saad töötoast kaasa kõik vajalikud teadmised ja kasulikud nipid:
🌱 miks kasvatada idandeid, nende kasutegurid
🌱 kuidas valida idandamiseks sobivad seemneid, millised selleks sobivad ja millised mitte
🌱 mis vahe on idanditel ja tõusmetel (mikrovõrsed)
🌱 milliste erinevate viisidega on võimalik idandeid kasvatada
🌱 kuidas täpselt käib purgimeetod ja idandamine 3-korruselistes majakestes
🌱 9 erineva seemne idanemisprotsessid, sh praktilised tegevused alates seemnete likku panemisest kuni kestade eemalduspesuni
🌱 kuidas ära tunda idandite parim küpsusaste?
🌱 tüüpilised vead idandamisel ja ohukohad
🌱 idandite kasutamisvõimalused

Kohapeal on võimalus maitsta rikkalikku valikut erinevatest idanditest oma lemmikute leidmiseks.

🥢 Töötoas õpid ka valmistama idanditega täidetud norirulle! Norirullid pakuvad ideaalset viisi, kuidas elujõudu täis salat kompktselt kõhtu pista.

⭐️ Iga osaleja saab boonusena kaasa minikomplekti 3 erineva seemnesordiga, et kodus idandamisega kohe ka algus teha.

See töötuba sobib hästi idandamise teekonda alustajale kui ka neile, kes soovivad oma senised idandamisoskused viia täiesti uuele tasemele.

🙋‍♀️ Töötuba viib läbi idandamise promootor ja entusiast EGLE RONK, kes on koduse idandamisega tegelenud juba üle kümne aasta, millest viimased kolm aastat on aktiivselt õpetanud, nõustanud ja juhendanud idandamise huvilisi. Ta on sotsiaalmeedias käivitanud privaatse supertoidu kasvatmise toetusgrupi, millel oma menukuses on täna enam kui tuhat jälgijat. Eglelt saab ka personaalset nõustamisteenust alates sobivast seemnevalikust, kuulikindlatest idandamisnippidest kuni erinevate tarvikuteni. Iga töötoas osaleja saab võimaluse grupiga liituda.

Osaluspanus 39€

Koha tagab eelregistreerimine: rita.ukkivi@gmail.com

11.02 kell 18.00-20.30

Oled oodatud gongiõhtule, millega pühitseme ja tähistame Rohelise Puu-Draakoni aasta algust.
Gongiõhtu toimub Tammiku stuudios, võimsate tammede ümbritsetud hoituses.
Keskendume energiatele, mis meid uuel aastal kõige enam toetavad, väestavad ja juhivad ning loome ühenduse draakoni energiaga ja iseenda sisemise draakoniga. Avame ennast vaimsest maailmast tulevale juhatusele, et luua endale edukas, õnnelik uus aasta, mis on kooskõlas hingeteega.
Draakon on müütiline olend, teda iseloomustavad suur jõud, tarkus ja üllameelsus. Draakon on müütiline loom, kellel on tohutu jõud ja vapustav tarkus ning südantsoojendav üllameelsus.
Traditsiooniliselt on Draakon seotud aga külluse ja jõukusega. Astroloogid ütlevad, et Draakon on õnne ja edu sümbol, mis kannab heaolu ja rahulolu.
Hiina astroloogia järgi muudab Draakon meid julgeteks ja ettevõtlikeks, aidates meil oma plaane ja eesmärke ellu viia.
Puu element aga aitab meil säilitada rahu ka kõige stressirohkemates olukordades. Puu on seotud rahu, empaatia ja headusega.
Kokkuvõttes on 2024. aasta rahulik ja stabiilne aasta, kus on võimalus oma eesmärkide saavutamiseks ja uute alguste tegemiseks. Roheline värv ja Roheline Puudraakon sümboliseerivad rahu, tasakaalu, jõudu, õnne ja armastust ning seetõttu on see aasta hea aeg oma elu erinevate aspektide parandamiseks, oma elu tasakaalustamiseks ja täiustamiseks. Seega on 2024. aasta hea aeg oma vaimse tervise ja heaolu eest hoolitsemiseks.

GONG on inimese üks võimsamaid ja vanimaid transformatsiooni- ja tervendusinstrumente, mis iidsetest aegadest kasutatud ühenduse saamiseks maailma terviklikkusega. Gong on püha pillina olnud kasutuses rituaalide, tseremooniate, palvete ja meditatsioonide jaoks alates pronksiajast.

Gongitseremoonial teeme taotlused uueks aastaks, et kutsuda oma ellu õitsengut kõikidesse valdkondadesse. Et tseremooniat veel võimsamaks teha, võiksid riietuda rohelistesse või puidutooni rõivastesse. 2024. aasta värvideks on ka kuldne ja punane. Niisiis Draakonile meeldib kui riietud külluslikku punasesse või kuldsesse ning kannad kuldehteid. Võid võtta kaasa ka enda valitud kristalli, mis sümboliseerib sinu jaoks küllust, edu ja jõukust, on rohelist tooni või on valitud sisetundest lähtuvalt. Võta kaasa ka rohelist värvi küünal ja küünlaalus.
Gongitseremoonia viib läbi gongimeister ja heliterapeut Tiina Karjatse
TOIMUMISE KOHT: Tammiku stuudio, Tammiku 7, Rakvere
TOIMUMISE AEG: 11. veebruar kell 18.00 – 20.30. Uksed avatakse kell 17.45.
REGISTREERUMINE: sõnumi või meili teel tiinakarjatse@hotmail.com, sest osalejate arv on piiratud.
OSALEMISTASU: 25 €
Kohapeal on olemas joogamatid, tatrapadjad ja pehmed pleedid.
Kaasa võta avatud meel ja soe süda.
Oled südamest oodatud 💛